Gangbang Agenda
Gangbang Party's

Gangbang Advertenties

Advertentie Plaatsen

Gangbang Artikelen

Wat is een Gangbang

Spermadouche

Gangbang Links

Gangbang Videos

Gangbang Fotos

CumDrinkingWife

TheaterSluts

Meer Links

Gangbang Forums

GangbangForum.nl

Recensie Dominique

Recensie Dutch Debby

Recensie Katja

Recensie Tanja

 

 

 

Za - 31 Maart Gangbang Erofeestjes Friesland

31-maart-gangbang-erofeestjes-friesland 31-maart-gangbang-erofeestjes-friesland-02

Zaterdagavond 31 maart vanaf 20 uur houden we weer onze BDSM/Kinky-avond in de mooie Boerderij in Nijeveen bij Meppel. Alles is mogelijk, van gewoon heerlijke (gedwongen) sex tot (meer extremere vormen van) BDSM. In alle kamers, maar ook bij het water(waterbondage) en bij de bar, kan naar hartelust gespeeld worden.

Vrouwen kunnen zich opgeven als sexslavin en ook travo’s zijn welkom. Graag alleen actieve mensen en geen kijkers. Verder zijn er 2 massagetafels en hangt er een sling. Ook zal Zuster Engel aanwezig zijn voor demo’s en uitleg over alle vormen van BDSM. Veel (Fetlife) stellen hebben al aangegeven te zullen spelen. Besloten party waar niets moet maar alles mag.

Roken kan in de nieuwe rokersruimte achter de bar. Dresscode strikt in de stijl van BDSM maar in ieder geval in zwart. Er is een zwevend bed boven het water en verder een sauna, 4 jacuzzi’s, lounchebanken en douchegelegenheid in alle speelkamers. Gezellige bar met zitjes en danspaal.

Entree van 40 euro per stel, 20 euro voor single vrouw of man. Deze entree is inclusief alle drank de hele avond, een warm en koud buffet, condooms etc. . Besloten party dus aanmelden vereist. Graag tot zaterdag 31 maart.

Eddy en Femke.
erofeestjesfriesland@live.nl

p.s.: De VSSM houdt op dezelfde avond en in dezelfde locatie haar ledenmeeting.

100% Free Cams

Terug naar de Gangbang Agenda

 
gangbangagenda.com | sitemap