Gangbang Agenda

Gangbang Party's

Gangbang Advertenties

Advertentie Plaatsen

Gangbang Artikelen

Wat is een Gangbang

Spermadouche

Gangbang Links

Gangbang Videos

Gangbang Fotos

CumDrinkingWife

TheaterSluts

Meer Links

Gangbang Forums

GangbangForum.nl

Recensie Dominique

Recensie Dutch Debby

Recensie Katja

Recensie Tanja

Disclaimer

Privacyverklaring

 

 

 

Wat Is Een Gangbang

Gangbang Arena
Wat is een Gangbang:
Gang is Engels/Amerikaans voor groep. Een Gangbang is dus niets anders dan groepsseks. In de ruimste zin van het woord houdt het dus in dat meerdere mannen tegelijkertijd seks hebben met meerdere vrouwen, meestal in de verhouding 2 mannen op 1 vrouw.

Wat voor vrouwen doen er mee aan een Gangbang:
Ze bestaan echt: vrouwen die er net als menig man wel pap van lusten. Deze dames bezoeken Gangbangs om zoveel mogelijk geneukt te worden. Ze zitten er dus absoluut niet voor het plezier van de mannelijke bezoeker, maar puur om zelf zoveel mogelijk te genieten van zoveel mogelijk verschillende stijgerende hengsten.

Wat gebeurt er tijdens een Gangbang:
Vergeet voorspel. Als man betreed je de het bed met het geschut reeds in de aanslag. Als alle dames op het moment reeds door een andere man genomen worden kan het voorkomen dat je even gepijpt of afgetroken word om het instrument op oorlogsterkte te houden. Daarna moet je echt zelf aan de slag. Over het algemeen heb je 2 tot 5 minuten om je hoogtepunt te bereiken. Is dit niet gelukt dan zal de dame je verzoeken je plaats af te staan aan een verse man.

De comerciele versie van een Gangbang:
De Gangbangs georganiseerd door bijv. parenclubs. Meestal zijn de dames hier ingehuurd, danwel vrijgesteld van het betalen van de toegangsprijs (beloning in natura). Op deze feesten is de verhouding meestal een man of 25 per dame. Je bergijpt wel dat de aandacht die je dan van een dame krijgt aanzienlijk minder is dan tijdens je slechtste prostituee-bezoek ooit. Meestal bevinden zich per dame 4 mannen op het bed. Dit houd dus in dat er onegveer 20 toeschouwers rond het bed zitten. Als je last hebt van podiumvrees kun je dus beter thuis blijven.

Kun je op deze feesten meerdere vrouwen neuken:
Ja, dat kan. Meestal doen er ten minste twee vrouwen mee aan de Gangbang. Je kunt voor je 50 tot 60 Euro dus ten minste twee vrouwen neuken. Echter, verwacht geen seks zoals je bij een bezoek aan een redelijke tot goede prostituee hebt!!!

Kun je echt alleen maar even snel neuken:
Meestal wel. Dat ligt aan de dames, en aan de hoeveelheid mannen die binnen zijn. Zijn er niet veel mannen dan krijg je wat meer aandacht. Heeft de dame speciale fantasieen (bijv. ondergespoten worden, dubbele penetratie) of vind ze het geil on gelikt of gevingerd te worden dan gebeurt dit ook. Soms word er ook gezoend tijdens het neuken. Het ligt er dus maar helemaal aan wat de dame geil vind, en niet wat jij op dat moment wil.

De dames zijn de baas:
Tijdens een Gangbang hebben de dames het voor het zeggen. Waarom? Er zijn 2 dames en 50 heren in een parenclub voor een Gangbang. Wie heeft hier de machtspositie? Er gebeurt dus wat de dames lekker vinden, en de mannen hebben daar maar in mee te gaan.

Bron: Hookers.nl

 
gangbangagenda.com | sitemap